Orhangazi’de yaklaşık 7 yıl önce Narlıca ve Sölöz halkının talepleri doğrultusunda, İznik Gölünün kıyısından geçen yol boyunca ışıklandırma yapılması için elektrik direkleri dikildi.
Ancak çeşitli sebepler nedeniyle bölgeye bir türlü elektrik verilemedi ve yıllar önce dikilen direkler öylece kaldı.
Durumu defalarca yetkililere ve Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın’a bildirliklerini söyleyen vatandaşlar, İznik Gölü’nün Sölöz ve Narlıca sahili boyunca devam eden yol üzerinde ki direklerin, elektrik bağlanması ve devamında sahil yolunun aydınlatılması için dikildiğini ancak aradan geçen uzun yıllara rağmen yapılan tüm girişimlerin karşılıksız kaldığını söyleyip bölgeye elektrik verilip sahil yolunun aydınlatılmasını istediler.
Yapılacak çalışma sonucu yolun aydınlatılmasının hem bölgede balıkçılık yapan köylülerin hem de o bölgeyi kullanan günü birlik tatilciler için faydalı olacağını söyleyen vatandaşlar, yetkililerden yardım bekliyor.