Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gazi’den Gazze’ye Bir Nefes programı M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda yapılacak

Orhangazi’de bir grup sivil inisiyatif grubunun bir araya gelerek organize ettiği Gazi’den Gazze’ye Bir Nefes isimli konferans 27 Haziran Perşembe günü Orhangazi’de M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştiriliyor.

Orhangazi’de bir grup sivil

Konferansa Dursun Ali Erzincanlı, son günlerin en önemli isimlerinden Ayçin Kantoğlu ve Sait Ercan’ın yanı sıra Kazım Albayrak, Yakup Köse, Tayyar Tercan ve Ercan Çiftçi katılacak.

Gazi’den Gazze’ye Bir Nefes konulu konferansı Orhangazi’de bir grup sivil inisiyatif oluşumu organize edecek.

Organizasyon için günlerdir bir çalışma yürüten sivil inisiyatif grubu 27 Haziran Perşembe Akşamı M.Turgut Ünlü Açıkhava Tiyatrosu’nda Türkiye’nin bir çok önemli ismini bir araya getiriyor.

Birbirinden önemli konuşmacılar

Sivil İnisiyatif tarafından düzenlenecek olan Konferansa Dursun Ali Erzincanlı, son günlerde televizyonlarda ve sosyal mecrada özellikle Gazze konusunda ortaya koyduğu görüşlerle binlerce insanın beğenisini kazan Ayçin Kantoğlu, Said Ercan gibi isimlerin yanı sıra Kazım Albayrak, Yakup Köse ve Ercan Çiftçi gibi isimler de Gazi’den Gazze’ye Bir Nefes buluşmasında Orhangazililer’e İsrail’in katliamlarını ve Filistin direnişini anlatacaklar.