en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Gemlik Umurbey’i ikiye bölen defin iddiası! Muhtar konuştu…

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi Muhtarlığı, son günlerde mezarlık definleriyle ilgili kamuoyunda oluşan yanlış anlaşılmalar ve dedikodular üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Umurbey Mahalle Muhtarı Ertuğrul Girenay, konuyla ilgili konuşarak, mahalle nüfusunun 5 binin üzerine çıktığını hatırlattı ve bu kapsamda defin haklarına ilişkin net bilgiler paylaştı.

Bursa'nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi Muhtarlığı, son günlerde mezarlık

Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Umurbey Mahallesi’nde mezarlık definleri konusunda son günlerde gündeme gelen iddialar üzerine Umurbey Muhtarlığı açıklama yaptı. Mahalle Muhtarı Ertuğrul Girenay, Bursada Bugün’e konuşarak yapılan bilgilendirmenin tamamen yanlış anlaşılmaların önüne geçmek amacı taşıdığını belirtti.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet

“UMURBEY’DE OLAN HERKES UMURBEY MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLME HAKKINA SAHİPTİR”

Muhtarlık açıklamasında, ikametgâhı Umurbey’de olan herkesin Umurbey Mezarlığı’na defnedilme hakkına sahip olduğu vurgulandı. Dışarıdan yapılacak defin taleplerinin ise yalnızca özel durumlarda değerlendirildiği belirtilerek, “Anne, baba, eş ya da çocuğu Umurbey Mezarlığı’nda bulunan kişiler için izin verilmektedir. Bunun dışında, Umurbey ile bağı olmayan ve sadece vasiyet eden kişilere yaklaşık 20 aydır izin verilmemektedir” denildi.

Muhtar Girenay ayrıca Umurbey’de yaşayan ve ikametini buraya almış herkesin artık Umurbeyli olduğu ifade ederek, “Sonradan yerleşmiş olsa dahi ikametgâhı burada olan vatandaşlarımızın defin işlemleri yasal ve doğaldır. Tüm ölüm raporları muhtarlık dosyalarında mevcuttur” dedi.

Muhtar Ertuğrul Girenay, mahalle sakinlerine de çağrıda bulunarak, mezarlık definleri konusunda kafalara takılan soruların dedikodu yoluyla değil, doğrudan muhtarlığa gelinerek sorulmasını istedi.