Kaza dün gece saatlerinde Gemlik – Orhangazi yolu üzeri Karsak bölgesine yakın bir noktada meydana geldi.
Orhangazi’nin tanınmış gençlerinden olan ve renkli kişiliği ile tanınan 25 yaşındaki Kubilay Öcalır’ın kullandığı araç, Gemlik’ten Orhangazi yönüne doğru seyir halinde iken bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı ve önünde seyreden tıra arkadan çarptı.
Kazada yalnız başına bulunan sürücü Kubilay Öcalır’ın , sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemesinde olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Genç adamın ölüm haberi başta ailesi ve sevenleri olmak üzere ilçeyi yasa boğdu.
Gözyaşları sel oldu
Dün gece meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Kubilay Öcalır bugün ikindi vakti Merkez Gazi Orhanbey Camii’nde yüzlerce kişinin katılımı ile kılınan cenaze namazı sonrası sevenlerinin gözyaşları arasında son yolculuğun uğurlandı.