İlçeye bağlı en uzak kırsal Mahallelerden biri olan ve bölgenin çilek köyü olarak bilinen Mahmudiye Mahallesi’nde uzun süredir içme ve sulama suyu sorunu yaşanıyordu.
Özellikle bölgenin en verimli çileklerinin yetiştirildiği Mahalle’de susuzluk nedeniyle üretim yok olma noktasına gelirken, içme suyununda belediye tankerleri ile taşındığı Mahalle’de yaşayan vatandaşlar Muhtar Veysel Üstün’ün koordinesinde bir süredir yeni içme suyu kaynakları aramak için çalışmalar yapıyordu.
Müjdeli haber geldi
Muhtar Veysel Üstün, sususluk yaşamaları nedeniyle bir süredir Mahalle çevresinde yeni bir su kaynağının bulunmasın için başlattıkları çalışmalarda mutlu sona ulaştıklarını ifade ederek ” Kendi imkanlarımız ile getirdiğimiz bir iş makinesi ile yeni bir içme suyu kaynağı bulmak için çalışmalar yapıyorduk, nihayet köyümüzün içme suyunu karşılayacak bir kaynak bulduk, emeği geçen tüm Mahalle halkımıza teşekkür ediyorum, gerekli çalışmaların ardından içme suyunu köyümüze kazandıracağız” dedi.