Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

İYİ Parti adayı Adayı İsmail Kaya’dan Çözüm Sözü: ‘7/24 Belediyecilik Vizyonuyla Şehri İmar Planı’

Yerel seçimlere yoğun bir tempo ile hazırlanan Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya, seçim çalışmalarını Orhangazi’nin dört bir yanında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek aralıksız sürdürüyor. Özellikle ilçenin sorunlarını yakından takip etmeye devam ediyor.


Yerel seçimlere yoğun bir

Mahalle mahalle vatandaşı ziyaret eden ve ilçe Başkanlığından bu yana her an sahada halkla iç içe olan İsmail Kaya, vatandaşla esnafın dile getirdiği sorun ve sıkıntıları dinleyerek çözüm odaklı İYİ belediyecilik anlayışını vurguladı. Yerel yönetim ve mahalli idareler konusunda sorunları çok iyi bildiklerini ve uzman kadrosu ile sorunların çözümünün İYİ Belediyecilikte olduğunu vurgulayan İsmail Kaya, “İl günden beri Orhangazi’nin derdi ile dertlenen ve muhalefet partisi ilçe başkanı iken bile Orhangazi’de birçok sorunu ekibi ile çözmüş bir başkan adayı olarak, en fazla çalışan, en çok hizmet getiren, en çok makul ve mantıklı proje üreten ve en iyi şehri inşa edecek belediye başkanı olmayı hedefliyoruz. Toplumun tüm kesimlerinin katkısının olacağı bir belediyeciliği anlayışını hayata geçirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

KAYA: “VAATLE DEĞİL, YAPILACAK PROJELERLE GELİYORUZ”

Vatandaşlara ziyaretinde İYİ Belediyecilikle hayata geçirecekleri projelerden de bahseden İYİ Parti Orhangazi Belediye Başkan Adayı İsmail Kaya; “Yıllardır kalın kalın proje kitapçıklar ile karşınıza çıkanlar ve finalde hiçbirinin hayata geçirilmediği bir dönemi İYİ BELEDİYECİLİK’le sonlandırmak için geliyoruz.

Bizler sizlerden aldığımız güçle ekibimizle beraber “Vaat Değil, Hayata Dokunan Projeler” ile yola çıktık. Yapmayacaklarımızı değil, istenirse yapılacakları ve siz değerli Orhangazililerin temel önceliklerinden bir kısmını bu kitapçıkta paylaşıyoruz.

15 yıllık meclis üyeliği ve son dönem başkanvekilliği yaptıktan sonra sizlerin helal oylarıyla seçilen Bekir Aydın’ın ilk cümlesi “BU KADAR BORÇ OLDUĞUNU BİLMİYORDUM” oldu. Oysaki yüzlerce vaat ile kıymetli hemşerilerimizden yetki almışlardı.

Peki, 5 yıllık dönemlerinde ne yaptılar;

* Amatör spor kulüplerinin banka hesaplarına BLOKE KOYDURDULAR.

* Orhangazi Belediyesi Kız Voleybol takımını KAPATTILAR.

* Pandemi tuzu biberi oldu festivaller sosyal faaliyetler İPTAL EDİLDİ

* Öğrenci burslarını İPTAL ETTİLER.

* Üniversite sınavına giden evlatlarımızın ücretsiz ulaşım fırsatlarını ELLERİNDEN ALDIRLAR.

* Gençlerimizin iş bulmalarında problem haline gelen mülteci ikameti için hiçbir TEDBİR ALMADILAR.

* Orhangazi Belediye Meclisi UYUŞTURUCU İLE MÜCADELE komisyonunu 5 yıl da bir kere bile TOPLAMADILAR.

* Öğrencilerimizin barınma sorununu çözmedikleri gibi YURT YERİ olarak ayrılan arsayı SATTILAR.

Dolayısıyla en kıymetlilerimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizin gelişimine, sosyalleşmesine hiçbir katkı koymadıkları gibi uyuşturucu illetinden uzak durmaları için hiçbir tedbir almadılar.