Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

İYİ Parti’nin Bursa il başkanı belli oluyor… En güçlü aday İsmail Kaya!

2022 yılından bu yana görev yaptığı İYİ Parti Bursa il başkanlı görevini sağlık sorunları nedeniyle bırakan Mehmet Hasanoğlu’nun yerine geçecek isim yarın yapılacak heyetli toplantı sonrası belli olacak. Partinin yeni İl başkanlığı için 6 aday ismin masada olurken, alınan bilgilere göre bu isimler arasında en güçlü adayın önceki dönem Orhangazi ilçe başkanı ve partinin yerel seçimlerde belediye başkan adayı olan İsmail Kaya olduğu öğrenildi.

2022 yılından bu yana

İYİ parti Bursa’da mevcut il başkanı Mehmet Hasanoğlu geçtiğimiz hafta sağlık sorunları nedeniyle yaklaşık 2 yıllık görevinden istifa etmişti.

 

Hasanoğlu’nun görevini bırakması üzerine gözler kimin partinin yeni il başkanı olacağına çevrilirken, yarın ( Pazartesi) aralarında TBMM grup başkanvekili Turan Çömez’in bulunduğu 4 kişilik bir heyetin Bursa’ya geleceği ve İYİ parti il başkanlığında yapılacak bir toplantı sonrasında partinin yeni il başkanını açıklayacağı öğrenildi.

Parti kaynaklarından aldığımız bilgilere göre ise İYİ parti yeni il başkanlığı için masada 6 ismin olduğu ancak bu isimler arasında en güçlü adayın İYİ parti önceki dönem Orhangazi ilçe başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Orhangazi belediye başkan adayı olan İsmail Kaya’nın olduğu öğrenildi.

Parti kaynaklarından ortaya atılan bir diğer iddiaya göre ise İsmail Kaya isminin büyük ölçüde açıklanacak isim olduğu bildirildi.