İznik’te temizlik hizmetlerinin sürekli olarak geliştirilmesi amacıyla girişimlerini sürdüren Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta’nın talepleri üzerine Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından hibe olarak tam donanımlı bir çöp kamyonu gönderildi.
Başkan Usta, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Güzel ilçemiz için en önem verdiğimiz konulardan biri temizlik. Bu alanda 7/24 esasıyla çalışıyor ve hizmetlerimizi sürekli geliştirmek için girişimlerde bulunuyoruz,” dedi.

Bu çabaların sonucunda Bakanlıktan hibe çöp kamyonunu teslim aldıklarını belirten Usta, “Son olarak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızdan, yaklaşık 7,5 milyon TL’lik donanımıyla 2025 model bir hibe çöp kamyonunu daha teslim aldık. Bu değerli destekleri için Bakanımız Sayın Murat Kurum’a teşekkür ediyoruz,” ifadelerini kullandı.


