Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Keramet Spor ve OGESED İş Birliğiyle Yeni Takım Kuruldu

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, Keramet Spor ile OGESED’in (Orhangazi Spor Eğitim Takımı) iş birliğiyle 15-16 yaş grubu gençlerden oluşan yeni bir futbol takımı kuruldu. Yaklaşık iki aydır çalışmalarını sürdüren ekip, Eylül ayının ilk haftasında Bursa çevresinde oynanacak karşılaşmalara hazırlanıyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, Keramet Spor ile OGESED'in (Orhangazi Spor Eğitim

Yeni kurulan takım, şimdiye kadar iki hazırlık maçı gerçekleştirdi. Takımda futbol geçmişi olmayan yedi genç de eğitim sürecine dahil edildi. Antrenmanlar boyunca gösterdikleri gelişimle dikkat çeken bu oyuncular, maçlarda da başarı gösterdi.
canlı casino siteleri
Takımın antrenörlüğünü Hüseyin Karagüzel üstleniyor. Almanya’dan dönen Karagüzel’in futbol akademisi mezunu olduğu ve oyunculara sistemli bir eğitim sunduğu belirtiliyor.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet

Projeye birçok isim destek veriyor. Nizmettin Alkan, Kadri Ergen (Muradiye Mahalle Muhtarı) ve İbrahim İnce, çalışmalara katkı sağlayan isimler arasında yer alıyor.

Keramet Spor ile OGESED’in bu ortaklığı, özellikle futbola yönlendirilmemiş gençler için bir “ikinci şans” olarak değerlendiriliyor. Orhangazi’de hem çocuklardan hem de velilerden gelen yoğun destek ise projenin toplumsal karşılık bulduğunu gösteriyor.