en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Kızgın yağa dökülen su yangın çıkardı! 1 kişi yaralandı, itfaiye vatandaşları uyardı…

Yalova’da bir evde, kızgın yağ dolu tencereye su dökülmesi sonucu parlama meydana geldi. Olayda yaralanan bir vatandaş hastaneye kaldırılırken, çıkan  yangın itfaiye ekiplerinin erken müdahalesiyle büyümeden kontrol altına alındı.

Yalova'da bir evde, kızgın yağ dolu tencereye su dökülmesi sonucu

Olay, Yalova’da Cahit Sıtkı Tarancı Sokak’ta bulunan bir evde meydana geldi. İddiaya göre, mutfakta bulunan kızgın yağ dolu tencereye  su dökülmesi sonucu ani bir parlama ve alevlenme meydana geldi. Meydana gelen olayda bir vatandaş vücudunda yanıklar oluşması sonucu yaralandı.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet

İhbar üzerine kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekibi, yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek alevleri büyümeden kontrol altına aldı. Yaralı vatandaş, ilk yardım ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

İtfaiyeden uyarı ” Kızgın yağa asla su dökmeyin’

Olayın ardından itfaiye ekipleri, mutfak yangınlarının en tehlikeli nedenlerinden birine dikkat çekerek vatandaşları yangın çıkarma riski nedeniyle kızgın yağa su dökülmemesi konusunda uyardı.