Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Lansman Toplantısına Yoğun İlgi! Bursa’yı İleri Taşıyacak Projeler Tanıtıldı…

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, şehri daha ileriye taşıyacak yeni dönemdeki vizyonunu ve gerçekleştireceği projelerini ‘Ulaşan Şehir, Dirençli Şehir, Yeşil ve Yaşanabilir Şehir, Üreten Şehir, Yaşayan Şehir ve Yaşatan Şehir’ olmak üzere 6 ana başlık altında anlattı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen toplantıya Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın ile Cumhur İttifakı İlçe Başkanları Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu ve Belediye meclis üye adayları katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

2 Mart Cumartesi günü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan proje lansman toplantısına, Ak Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Alfatlı, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Recep Altepe, Bursa milletvekilleri, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti ve MHP İl başkan ve yöneticileri, AK Parti geçmiş dönem milletvekilleri ve geçmiş dönem belediye başkanları, kamu yararına dernekler, insani yardım dernekleri, kültür ve sanat dernekleri, şehit ve gazi dernekleri, engelli dernekleri, Dış Türkler dernekleri, Roman dernekleri, kadın kooperatifleri, sanayici ve girişimci iş insanları dernekleri, sendikalar, OSB Başkanları, hemşehri dernekleri, vakıflar, ziraat odaları, muhtarlar, amatör spor kulüpleri ve çok sayıda iş insanı iştirak etti.

Şimdi Dönüşüm Zamanı

Görsel bir şölen şeklinde hazırlanan toplantıda gelişen teknolojiyi kullanarak sahneye interaktif hologram video mapping gösterisiyle çıkan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ‘Şimdi dönüşüm zamanı’ sloganıyla şehre dair vizyonun ana başlıklarını paylaştı. Göreve geldiği günden bu yana gece gündüz demeden canla başla çalıştıklarını söyleyen Başkan Alinur Aktaş, tüm arzularının Osmanlı’nın ilk başkenti olan kadim şehri hak ettiği yere taşımak olduğunu belirtti. Dönüşümün temellerini attıklarını ifade eden Başkan Aktaş, “Şimdi temelini attığımız projelerin meyvelerini toplama zamanı. Canla başla çalışarak gecemizi gündüzümüze katarak ulaşmak istediğimiz, sürekli hayalini kurduğumuz, yaşlısının, gencinin, kadınının, erkeğinin, çocuğunun güven duyduğu, huzur bulduğu, daha mutlu, daha müreffeh ve daha yaşanabilir bir Bursa için şimdi dönüşüm zamanı” dedi.

Projelerin Her Biri Şaheser

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Dev projeler ile yeni dönem başlıyor” diyerek sözlerinde Bursa’mızın çalışkan Başkanı Alinur Aktaş Başkanımızın yeni dönem proje tanıtım lansmanına Cumhur İttifakı ilçe Başkanlarımız Gökhan Ulusu, Halil Bozoğlu, Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yöneticileri ile birlikte meclis üyesi adaylarımızla katıldık. Her biri başlı başına şaheser olan projelerle yeni dönemde Bursamız çok farklı bir noktaya ulaşacak. Allah’ın izni, hemşehrilerimizin de takdirleriyle yeni dönemde canla başla çalışmaya devam edeceğiz.” Dedi.