Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muradiye Mahallesi Aile Sağlık Merkezine Kavuşuyor

Bursa’nın Orhangazi ilçesi Muradiye Mahallesinde yapımına başlanan Aile Sağlık Merkezi ve 112 Noktası inşaatı hızla devam ediyor. Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın, Muradiye Mahallesi’nde inşa edilen Aile Sağlık Merkezi ve 112 Noktası binasının çalışmalarının hızla ilerlediğini belirterek, önemli sağlık merkezinin kısa bir süre içinde tamamlanarak hizmete sunulacağını ifade etti.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi Muradiye

Orhangazi’nin en büyük merkez mahallelerinden biri olan Muradiye mahallesinin Bursa – Yalova yolunun alt kısmında yaşayan 6 bin vatandaşı için büyük önem taşıyan sağlık ocağının yapılması için tahsis edilen alanda geçtiğimiz aylarda başlayan çalışmalar devam ederken, sağlık ocağı binasının büyük bir bölümü inşa edildi.  Aile Sağlık Merkezi, aynı zamanda acil sağlık hizmetlerini de içerisinde barındıracak.

600 metrekare alanda yapımı devam eden  yeni sağlık ocağı için ekipler tarafından çalışmalar yoğun bir şekilde sürerken, Orhangazi belediye başkanı Bekir Aydın yaptığı açıklama ile sağlık ocağının yakın zamanda bitirilip bölge halkının hizmetine sunulacağını söyledi.