Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi Cumhur İttifakı, Orhangazi İçin Ankara’da!

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, Cumhur ittifakı partileri AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu ile birlikte,  Orhangazi’nin sorunları, eldeki projelerin hızlandırılması ve geleceğe yönelik yapılacak olan çalışmalar için Ankara’ya gitti. Burada Ak Parti ile MHP Bursa milletvekilleri ve MHP genel sekreteri İsmet Büyükataman ziyaret edilirken Orhangazi’nin güncel meseleleri ve geleceğe yönelik projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir

‘İlçemizin Sorunları ve Çözümleri Konuşuldu’

Yapılan ziyaretlerde  ilçenin çeşitli konularını gündeme getirilirken,  ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Belediye başkanı Bekir Aydın “Orhangazi’nin kalkınması ve vatandaşlarımızın refahı için hep birlikte çalışıyoruz. İlçemizle ilgili sorunları ve projelerini ziyaret ettiğimiz AK Parti Bursa  Milletvekillerimiz Muhammet Müfit Aydın, Sayın Emel Gözükara Durmaz ile Milliyetçi Hareket Partisi Bursa Milletvekilimiz Sayın Fevzi Zırhlıoğlu  sonrasında ise   Sayın MHP genel sekreteri İsmet Büyükataman ile değerlendirme fırsatı bulduk. Kıymetli büyüğümüze ve vekillerimize nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
betonred giriş
İş Birliği ve Ortak Çalışma Vurgusu

Görüşmelerin son derece verimli geçtiğini belirten Başkan Aydın, ilçe halkının sorunlarını çözmek ve daha yaşanabilir bir Orhangazi oluşturmak için siyasi partilerin iş birliği içinde çalışmasının önemine vurgu yaptı. İsmet Büyükataman da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Orhangazi’nin gelişimi için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti.