Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi – Gölyaka yolunu kullananlar dikkat!  dökülen mıcır kazalara sebep oluyor…

Bursa’nın Orhangazi ilçesi ile Gölyaka mahallesi arasında ki sahil yolunda uzun yıllardır beklenen çalışmalar geçtiğimiz yıl itibariyle bitmişti. Ancak yaz dönemi ile birlikte satıh asfaltta yaşanan bozulmalar nedeniyle yola dökülen mıcır bu kez o yolu kullanan sürücüler için tehlike yaratmaya başlarken, bazı araçlar  yoldan çıkarak kaza yaptı, vatandaşlar ise günde yüzlerce aracın kullandığı bu yolun sıcak asfalt yapılmasını istiyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesi ile

Orhangazi’de Gölyaka kavşağı ile Karbonsan arasındaki 5,5 kilometrelik yolda geçtiğimiz yıl  genişletme çalışmalarının ardından asfalt çalışması da yapıldı. Ancak, vatandaşlar yoğun trafiğin olduğu bu yolda  yapılan satıh kaplamanın sürücülere tehlike yaratmaya devam ettiğini ve bu yüzden kazaların yaşandığını dökülen mıcırların olası bir yeni kazalara sebep olacağını ifade ederek yerine sıcak asfalt yapılmasını istiyor.

Orhangazi’ye bağlı çok sayıda mahalle ile İznik’e ulaşım sağlayan  Göl yolu üzerinde, Karbonsan ile Gölyaka girişine kadar olan bölümde yapılan satıh asfaltlama çalışması, yolun yoğun bir şekilde kullanılması nedeniyle yeni tehlikeleri ortaya çıkarıyor.

Vatandaşlar, göl yolunun o bölümünün yoğun bir araç trafiği yaşadığını belirterek, özellikle yaz döneminde yoldaki yoğunluk çok fazla sıcakta asfalt kaynıyor sonra üstüne atılan mıcır kazalara sebep oluyor yada daha büyük kazalara sebep olacak bir an önce yeni kalıcı önlemler alınması gerek, bu yolun en başında sıcak asfalt yapılması gerekiyordu. Neden sıcak asfalt yapılmayıp gelişigüzel iş yapıldığını anlamış değiliz diyerek tepkilerini dile getirdiler.

DCIM102MEDIADJI_0024.JPG
DCIM102MEDIADJI_0026.JPG
DCIM102MEDIADJI_0027.JPG
DCIM102MEDIADJI_0028.JPG