Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Orhangazi jandarmasından suç ve suç unsurlarına karşı sıkı denetim!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Jandarma Komutanlığı tarafından vatandaşların huzur ve güveninin sağlanması adına yapılan trafik denetimleri sürüyor. Uygulamalarda durdurulan araç sürücüleri ile yolculara GBT sorgulamaları yapılırken, araçlar için ise evrak kontrolü yapılıyor. 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Jandarma

Orhangazi ilçe Jandarma Komutanlığı asayiş, terör ve narkotik suçları başta olmak üzere suç işleme amacındaki şahısların caydırılması, aranan şahısların yakalanması varsa suç delillerinin ele geçirilmesine yönelik gibi çalışmalar kapsamında kendi sorumluluk alanları olan bölge genelinde vatandaşların huzur ve güveni için denetimleri sıklaştırdı.

Kırsal mahalleler ile Orhangazi çevresindeki yollar üzerinde yapılan trafik denetimleri kapsamında durdurulan araçların içinde bulunan vatandaşlar ile araçlar tek tek kontrol edilirken, şüphe duyulan araçlar üzerinde ise  aramalar gerçekleştiriliyor.

Öte yandan Orhangazi’de son zamanlarda ilçe emniyet müdürlüğü ile ilçe Jandarma komutanlığının kent genelinde yaptığı huzur ve güven denetimleri dikkat çekerken, vatandaşlar ise yapılan denetimlerden memnun olduklarını söylüyor.