Şampiyonada Genç Kızlar B kategorisi 40 metrede bölge ikinciliğini elde eden takım, Genç Kızlar A kategorisi 50 metrede ise bölge dördüncüsü olarak büyük bir başarı gösterdi. Ferdi kategoride ise Rümeysa ŞARMAN, 40 metrede bölge üçüncülüğünü kazanarak takımın başarısına önemli bir katkı sağladı.
Bu başarının ardından Orhangazi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Geleneksel Türk Okçuluğu takımı, Haziran ayı içerisinde Sivas’ta düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
Okul yönetimi ve ilçe spor camiası, bu önemli başarılarından dolayı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yetenekli okçularını ve hocalarını tebrik ederek, Sivas’ta düzenlenecek Türkiye Şampiyonası’nda başarılar diledi.
Orhangazi’nin adını bölge şampiyonasında başarıyla duyuran genç okçuların, Türkiye Şampiyonası’nda da aynı azim ve başarıyı göstereceklerine olan inanç ise tam.