Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi Özel Sevgi Bahçesi Anaokulunda Mezuniyet Coşkusu!

Orhangazi’nin okul öncesi eğitim ve ana okulu eğitiminde öncü kuruluşlarından olan MEB onaylı özel Sevgi Bahçesi ana okulu ailesi hafta sonu kültür merkezinde yapılan yıl sonu etkinliğinde bir araya geldi.

Orhangazi’nin okul öncesi eğitim

Orhangazi’de uzun yıllardır okul öncesi eğitim öğretim hizmeti veren ve ilçede ailelerin en çok tercih ettiği özel ana okullarından olan ‘’Özel Sevgi Bahçesi’’ ana okulu her yıl coşku içinde yaptığı yıl sonu gösterisini geçtiğimiz yıl olduğu gibi  bu yılda Orhangazi kültür merkezinde gerçekleştirdi.

Okulda,  geçtiğimiz dönem itibariyle ilk kez  eğitim öğretim gören öğrenciler için yapılan yıl sonu etkinliği renkli görüntülere sahne olurken, öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler kendilerini izleyen veliler tarafından uzun süre alkışlandı.

Okul müdürü Buket Uçarın öğrenciler için velilere  yaptığı konuşmada “  okul öncesi eğitimde ‘ÖZEL SEVGİ BAHÇESİ’ olarak öğrencilerimiz için elimizden gelenin her zaman en iyisini yapmaya özen gösterdik, bizlere emanet ettiğiniz çocuklarınıza tecrübeli eğitim öğretim kadromuz ile geleceğe taşımak adına ilk adımın burada atıldığı bilinci ile hareket ettik ve bundan sonra ki dönemlerde de hedefimiz, tıpkı sizin çocuklarınızda olduğu gibi okulumuza gelecek olan yeni çocuklarımız ile geleceğe  daha iyi bir iz bırakmak” dedi.

Okul öğretmenlerinin ve velilerin yoğun katılım sağladığı törende minik öğrenciler hazırladıkları dans şovlarını sergiledi ve ardından mezuniyet cüppelerini giyerek keplerini attı.