Orhangazi Ülkü Ocaklarnın ev sahipliği yaptığı programa ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Programa; Belediye Başkanı Bekir Aydın, MHP İlçe Başkanı Halil Bozoğlu, Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Nurtaç Usta ve Ülkü Ocakları Orhangazi Başkanı Uğur Kavak‘ın yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri de katıldı etti.
Fetih Suresi’nin okunması ve duaların edilmesiyle başlayan programda, mazlum Gazze halkı için toplu dualar edildi.
Programda bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Nurtaç Usta, İsrail’in politikalarına sert tepki gösterdi.
Usta, “İsrail, insanlık tarihinin en acımasız, en eli kanlı bir devlet olma özelliğini eline geçirmiştir” ifadelerini kullandı. Konuşmasında Filistin halkının yanında olduklarını belirten Usta, “Bizler üzerimize düşeni her zaman yapacağız. Bu zulmü, bu soykırımı ve katliamı dünyaya duyurmak için her şeyi yapacağız. Daha fazlası ise devlet yönetimlerinde” şeklinde konuştu.
Programın sonunda Ülkü Ocakları İl Başkanı Nurtaç Usta, alanda açılan anı defterini imzalayarak desteklerini gösterdi.