Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de 3 kişinin yaralandığı silahlı kavgada yeni gelişme!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz gün mahalle Muhtarı ile bir vatandaş arasında karşılıklı olarak silahların ateşlenmesiyle 3 kişinin yaralandığı olay sonrasında, Mahalle Muhtarı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer şahısa ise çıkarıldığı mahkemece ev hapsi cezası verildi.

Olay geçtiğimiz sabah ilçeye bağlı Kırsal Karsak mahallesinde meydana gelmişti.

Alınan bilgilere göre Mahalle Muhtarı Barış G. ile mahalle sakinlerinden H.K  köy meydanında tartışmaya başladılar. Tartışmanın kısa sürede büyümesi üzerine H.K tüfekle ortaya ateş açınca Muhtar’da kendine ait silahı ile karşılık verdi.

Olayda Muhtar Barış G. o anda yanında bulunan kardeşi A.G. ve tüfeği ateşleyen H.K karşılıklı olarak atılan mermilerin isabet etmesi ile yaralandılar. Olay yerine çok sayıda Jandarma ile sağlık ekibi sevk edilirken, yaralı 3 kişi çevredeki hastanelere sevk edildiler.

3 kişinin yaralanması ile sonuçlanan silahlı olay ile ilgili Orhangazi ilçe Jandarma komutanlığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, gözaltına alınan Mahalle Muhtarı Barış G. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, hastanede tedavisinin tamamlanmasıyla Orhangazi adliyesinde mahkemeye çıkartılan H.K’ye ise ev hapsi cezası verildi.