Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de anahtar bekleyen TOKİ hak sahipleri tepkilerini CİMER’e bildiriyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde yapımı tamamlanan 166 konutluk TOKİ 5. Etap projesinde yaşanan teslimat gecikmesi, hak sahiplerinin tepkisine neden olmaya devam ediyor. Eylül ayında başlayacağı duyurulan konut teslimlerinin bir türlü gerçekleştirilmemesi üzerine, mağdur vatandaşlar haklarını aramak için CİMER’i  mesaj yağmuruna tuttu.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet az

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde yapımı tamamlanan 166 konutluk TOKİ 5. Etap

Yapımına 2023 yılının ikinci yarısında başlanan ve  yaz sonunda teslim edilmesi planlanan TOKİ konutlarının teslim süresi önce Eylül ayına ertelenmişti. Ancak aradan geçen süreye rağmen teslimatların hala başlamaması, özellikle mevcut yaşadıkları ev için kira ve TOKİ’de ki evi için taksit ödemelerini aynı anda yapmak zorunda kalan hak sahiplerinin tepkisini artırdı.

Vatandaşlar, durumlarını “çifte mağduriyet” olarak nitelendirerek, yaşadıkları ekonomik zorlukları ve mağduriyeti dile getiren şikayet dilekçelerini arka arkaya CİMER’e gönderiyor.

Konutlar Hazır, Engel Ne?

Projede yer alan bilgilere göre, 166 adet konutun inşaatları ve çevre düzenlemesi çalışmaları tamamen tamamlanmış durumda. Ayrıca konutların elektrik, doğalgaz ve su abonelikleri de bitirilmiş durumda.

Ancak konutların hak sahiplerine dağıtımının başlayabilmesi için TOKİ Genel Merkezi’nden gelecek teknik personelin incelemesinin beklendiği öğrenildi.

Tüm hazırlıkların tamamlanmasına rağmen yaşanan bu bürokratik bekleme süreci, vatandaşların isyanını daha da artırıyor. Orhangazili hak sahiplerinin evlerine kavuşma umuduyla başlayan bekleyişi belirsizliğini koruyor.

A9-A1-EE1-D-0-A48-4-C6-F-B8-FC-D41107929394