Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Orhangazi’de depremden etkilenen 9 kişi hastaneye kaldırıldı!

Marmara denizi’nde meydana gelen deprem sonrası büyük panik yaşanırken, Orhangazi ilçesinde deprem nedeniyle çeşitli sebeplerden toplamda 9 kişi yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. AK Parti Orhangazi ilçe başkanı yaralıları hastanede ziyaret etti.

Marmara denizi'nde meydana gelen deprem sonrası büyük panik yaşanırken, Orhangazi

Bugün öğlen saatlerinde Marmara Denizi açıklarında meydana gelen 6.2 büyüklüğündeki deprem, başta İstanbul olmak üzere Marmara Bölgesi’nin tamamında büyük paniğe neden oldu.

 

Deprem nedeniyle ise vatandaşlar kendilerini sokağa atarken, sarsıntının şiddetli bir şekilde hissedildiği Bursa’nın Orhangazi ilçesinde panik halinde kaçarken 9 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Yaralıların bazıları kendi imkanları ile bazıları ise ambulanslar sayesinde hastaneye götürülürken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

AK Parti Orhangazi ilçe başkanı Gökhan Ulusu ise deprem anında yaralanan vatandaşları hastanede ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.