Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Orhangazi’de fabrika servis durakları bu kış öncesi yapılır mı?

Bursa’nınn Orhangazi ilçesinde soğuk ve yağışlı  kış günlerinin yaklaşması  ile fabrika servislerinin bekleme noktaları için durak ihtiyacı konusu geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi yeniden gündeme geldi. Fabrika çalışanları ortak noktalara durak  yapılmasını beklerken, bunlardan en çok ihtiyaç duyulanı ise Atatürk okulunun bulunduğu kavşak.

Bursa'nınn Orhangazi ilçesinde soğuk

Orhangazi’de sadece hürriyet mahallesinde bulunan kapalı servis bekleme duraklarından, servislerin beklendiği farklı noktalara da yapılmasını isteyen fabrika çalışanları bu konuda yetkililerden çözüm bekliyor.

İlçede en çok fabrika servislerinin beklendiği yerlerden biri olan Atatürk okulunun bulunduğu kavşakta, 3 vardiya için fabrika servisi bekleyen çok sayıda vatandaş bu noktaya en azından üstü kapalı bir durak yapılmasını isterken , özellikle yağmurlu havalarda kapalı alan olmadığı için yakında bulunan akaryakıt istasyonu içine sığınıyorlar, ancak zorunda olarak bekledikleri akaryakıt istasyonu içine girmek istemeyen vatandaş sorunun çözülmesini istiyor.

Her kış öncesi gündeme gelen ve buna rağmen her hangi bir çalışma başlatılmayan fabrika servis bekleme durakları için vatandaşlar ortak bir dille yetkililere çağrıda bulunarak, kendileri için bir durak yapılmasını istediklerini söylüyor.