Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de Jandarma ve Polis halka güven veriyor! Uyuşturucu tacirlerine büyük darbe..

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde son zamanlarda arttığı düşünülen uyuşturucu ticareti ve hırsızlık olaylarına karşı titiz çalışmalar yürüten İlçe emniyeti ve ilçe jandarma komutanlığı tarafından son aylarda çok sayıda uyuşturucu ve hırsızlık olaylarının çözüme kavuşturulması dikkat çekti. Özellikle gençler için büyük tehdit oluşturan uyuşturucuya karşı savaş açan emniyet ve jandarma bu kapsamda Orhangazi’deki çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.  Son yapılan çalışmalar ile ilçede uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edilen çok sayıda kişi yakalandı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde son

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Orhangazi’de son yıllarda artış gösterdiği kabul edilen  ve özellikle gençler için büyük bir risk oluşturan uyuşturucu,  yine günden güne artan hırsızlık olayları ile Orhangazi’de ilçe emniyetinin ve jandarmanın amansız mücadelesi sürüyor.

İlçede  toplumsal huzuru sağlamak adına sürekli görev başında olan güvenlik güçlerinden İlçe emniyeti şehir merkezinde   son aylarda çok sayıda uyuşturucu ticareti yapan şahıslara dur derken, yine ilçe jandarma komutanlığı ise Orhangazi’ye bağlı dış mahallelerde yaptıkları çalışmalar ile çok sayıda uyuşturucu ile hırsızlık olaylarını çözüme kavuşturdu.

Orhangazi’de vatandaşlar yaşanan hırsızlık ve uyuşturucu olaylarına karşı tedirgin olurken polis ve jandarmanın kesintisiz sahada olması da yine vatandaşlara güven veriyor.

İlçe sınırları içinde artan hırsızlık ihbarlarına anında müdahale eden polis ve jandarma ekipleri yaptığı titiz çalışmalar ile çok sayıda hırsızlık olayını gün yüzüne çıkartarak, kötü niyetli çok sayıda kişinin önüne geçmiş oldu.

Uyuşturucu ile Büyük Mücadele Sürüyor

Orhangazi’de uyuşturucuya karşı denetimlerini ve suçlu takibini sıklaştıran Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri bu kapsamda uyuşturucuya darbe üstüne darbe vururken, çalışmalar neticesinde çok sayıda uyuşturucu tacirini yakaladı.

Orhangazili vatandaşların tedirgin olduğu her türlü durum ve olaylar için günün her anı görevde olan emniyet ve jandarma, bu konuda şüphe duyulan her türlü durum için ihbarda bulunulmasını isterken, gerek şehir içinde gerekse şehir dışında  toplumun huzurunu sağlığını ve güvenini hiçe sayan her türlü durumlarda görev başında olduğu hatırlatıldı.