en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Orhangazi’de Jandarmanın radar denetimleri devam ediyor! O yollarda hız sınırı ne kadar?

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde, ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından, hız sınırı aşan araçlara yönelik yapılan radar denetimleri devam ediyor. Günün farklı zamanlarında  farklı noktalara kurulan Radar denetim aracı ile hız sınırını aşan araçlar tek tek tespit ediliyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde, ilçe Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri tarafından,

Ekipler bu kapsamda kendi sorumluluk alanı olan başta Orhangazi – İznik kuzey yolu ile Orhangazi – İznik güney yolu üzerinde olmak üzere  radar denetimleri yaparak hız sınırı aşan araçları denetliyor.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet mostbet mostbet

Son yıllarda onlarca kişinin trafik kazaları nedeniyle hayatını kaybettiği ve yaralandığı yollarda, jandarma trafik timleri tarafından  radar ve asayiş uygulamalarının artarak devam edeceği öğrenilirken, vatandaşlar ise yapılan denetimlerden memnun olduklarını dile getiriyorlar.

Ayrıca Orhangazi – İznik yolu üzerinde otomobiller için Üreğil Mahallesi kavşağından Boyalıca’ya kadar hız sınırı 90 KM/ h olurken, yine Orhangazi – İznik güney yolu Gölyaka – Narlıca hattında ki hız sınırının ise Mahalle içi yollarda  50 km/ h bu Mahalleler arasında da 90 km / h olduğu bu kapsamda araçların hız kurallarına uygun seyretmelerinin gerektiği bildirildi.