Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de Kurban Bayramı’nın ilk günü 16 kişi yaralandı!

Kurban Bayramı’nın ilk gününde Türkiye’de 16 bin kişi kurban kesmeye çalışırken yaralandı. Hastanelerin acil bölümleri acemi kasaplarla doldu taştı. Öte yandan Bursa’da 305 kişi Orhangazi’de ise 16 kişi kurban keserken yaralanınca hastanelerin acil servislerine gitti.

Kurban Bayramı'nın  ilk

Kurban Bayramı’nın ilk gününde 16 bin acemi kasabın yaralandığı bildirildi.

 

İSTANBUL’DA 2 KİŞİ ÖLDÜ

 

İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü, bayramda meydana gelen yaralanmalar ile trafik kazalarına ilişkin verileri açıkladı.

 

Bugün saat 16.00’ya kadar kent genelinde toplam 918 vatandaşın kamu hastanelerine başvurduğu aktarılan açıklamada, bu yaralılardan 74’ünün 112 Acil Sağlık ambulanslarıyla uygun hastanelere nakledildiği bildirildi.

 

 

Açıklamada, 2 kişinin yaşamını yitirdiği, 21’inin genel durumunun orta, 2’sinin ise ağır olarak tedavilerinin devam ettiği kaydedildi.

 

Hayatını kaybedenlerden birinin Arnavutköy’de bir kesimhanede kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırılan 56 yaşındaki D.İ olduğu, E.A adlı diğer kişinin ise trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi.

BURSA’DA 305 KİŞİ ORHANGAZİ’DE 16 KİŞİ YARALANDI

Bursa’da  305 kişi Orhangazi’de 16 kişi, bayram namazının ardından saat 13.00’e kadar olan sürede kurbanlıklarını kesmeye çalışırken kendilerini yaraladı. Hayvanlarını kendileri kesmek isterken yaralananlar, hastanelerde tedaviye alındı.