Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de Minik Kur’an Kursu Öğrencileri Harçlıklarını İhtiyaç Sahiplerine Bağışladı

Orhangazi İlçe Müftülüğüne bağlı Muhammedül Emin Camii Derneği bünyesindeki 4-6 Yaş Kur’an Kursu öğrencileri, örnek bir davranış sergileyerek biriktirdikleri harçlıkları ihtiyaç sahibi kardeşleri için bağışladı.

Orhangazi İlçe Müftülüğüne bağlı

Kursun öğrencileri, bu anlamlı yardım kampanyasına kendi katkılarını koyarak, ihtiyaç sahiplerine destek olmayı amaçladı.

Muhammedül Emin Camii Derneği tarafından düzenlenen etkinlikte, 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri, kumbaralarında biriktirdikleri paraları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Kursun öğretmeni Sedef Güncan’ın liderliğinde gerçekleşen bu inisiyatif, öğrencilere hem dini eğitimlerini pekiştirme hem de sosyal sorumluluk bilinci kazandırma amacını taşıdı.

Muhammed-ül Emin Camii ve Kuran Kursu Yapma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ömer Burak, minik öğrencilerin duyarlı davranışlarını takdir ederek, öğrenci, öğretmen ve ailelere teşekkür etti.

Burak, böylesine anlamlı bir etkinliğin, minik öğrencilerin dini eğitimlerinin yanında milli değerlerini de öğrenmelerine katkı sağladığını vurguladı. Muhammedül Emin Camii Derneği olarak, minik öğrencilere farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikleri sürdürmeye devam ettiklerini belirtti.