Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de protokol bayramlaşma programında bir araya geldi

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde protokol üyeleri, Kurban Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet alanında yapılan resmi bayramlaşma programında bir araya geldi. Yoğun katılımın olduğu bayramlaşma programında yapılan konuşmalarda birlik ve beraberlik mesajı verildi. 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde protokol

Orhangazi’de resmi bayramlaşma programı Orhangazi Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Belediye başkanı Bekir Aydın, Gazilerimiz, ilçe Jandarma komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe emniyet müdür vekili Ayşen Atik Çetiner, siyasi partilerin ilçe başkanları,  Muhtarlar, STK oda temsilci ve yöneticileri ve vatandaşların katılımı ile Cumhuriyet alanında yapıldı.

Programda tek tek söz alan ilçe protokolü ve siyasi partilerin ilçe başkanları başta Orhangazi halkı olmak üzere tüm islam alemenin Kurban bayramını kutlarken , yine ortak bir dille yapılan açıklamada birlik beraberliğe dikkat çekildi.

Yapılan konuşmaların ardından ilçe protokolü,  bayramlaşma programına katılanlar ve vatandaşlar ile tek tek bayramlaştı program dua ile sona erdi. Daha sonrasında ise ilçe protokol üyeleri görevi başındaki kamu personellerini ziyaret ederek onlarında bayramlarını kutladı.