Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de Tezgâhtan Cep Telefonu Çalan Şahıs Kameralara Yakalandı!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen olayda, telefoncu dükkanına bir müşteri gibi giren şahıs farkedilmediğini düşündüğü bir anda tamir için getirilen cep  telefonunu tezgahtan alarak kayıplara karıştı. O anlar ise  işyerinin güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedildi.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Olay geçtiğimiz gün Orhangazi’de Camiikebir mahallesi hafız said sokak üzerinde bulunan bir  cep telefonu dükkanında meydana geldi. Alınan bilgilere göre içeri normal bir müşteri gibi giren şahıs, işyeri sahibine  yanında getirdiği başka bir telefonla ilgili sorular sorduktan sonra tezgaha yöneldi.

Burada bir süre bekleyen şahıs dükkan sahibinin farklı bir müşteri ile ilgilenmesini fırsat bilerek, tezgahın çekmecesini açtı ve içinden aldığı bir telefonu cebine koydu, daha sonra ise  dükkan sahibi ile bir süre daha konuştuktan sonra  aldığı telefonla birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Bir süre sonra tamir için getirilen başkasına ait telefonun yerinde olmadığını fark eden dükkan sahibi, güvenlik kameralarını incelediğinde ise telefonun çalındığını anlayıp, Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğüne giderek şahıstan şikayetçi oldu.

Kamera güvenlik görüntülerini inceleyen polis ekipleri telefon hırsızlığı olayına karışan şahısın yakalanması için çalışma başlattı.