Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Orhangazi’de tırın çarptığı otomobil ters döndü!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ana yol üzerinde tırın çarptığı otomobil savrularak ters döndü. Yaralanmanın yaşanmadığı kazada olası bir facia daha ucuz atlatılırken aynı tip kazaların sürekli olarak yaşanması, tırların kör noktasından geçiş yapmanın tehlikesini ortaya koyuyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde meydana

Kaza bugün saat 10.30 sıralarında Orhangazi – Gemlik ana yolu üzeri terminal yakınlarında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Gemlik istikametine seyir halinde olan bir otomobil sağından geçmeye çalıştığı tırın kör noktasından kendisine çarpması sonucu savrulup Yalova istikametine doğru ters döndü.

Otomobile çarptığını farkeden sürücü tırı durdurup aşağı indi. Şans eseri araç içinde tek bulunan sürücü kazadan yara almadan kurtulurken, otomobilde maddi hasar meydana geldi.

Öte yandan trafikte daha öncede tırların kör noktalarından geçiş yapılması ile meydana gelen kazalar dikkat çekerken, tır sürücüleri diğer araç sürücülerini, sağdan geçmek istedikleri zaman fazla yaklaşmamalarını ve kör noktada kendilerini göremediklerini söyleyip bu konuda daha dikkatli olmaları konusunda dikkatli olmaya davet ediyor. Bilindiği üzere tırların bir çoğunun sağ kapısında kör nokta olduğunu ifade eden yazılar bulunuyor.