Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazi’de trafik ekiplerinden Lise öğrencilerine eğitim semineri

Bursa’da Orhangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şube Amirliği tarafından liseli öğrencilere yönelik eğitim semineri düzenlendi. Başta kurallar olmak üzere trafik ile ilgili tüm konuların işlendiği seminerde, Orhangazi Trafik Şube Amiri İsmet Emre Ağyar öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Bursa'da Orhangazi İlçe Emniyet

Orhangazi’de kolluk birimleri tarafından vatandaşların huzuru ve trafik güvenliği bilincinin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalara aralıksız devam ediliyor.

Bu kapsamda OrhangaziFen Lisesi ile 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinlikte, Trafik Şube Müdürlüğü’ne bağlı trafik ekipleri öğrencilere yönelik bir bilgilendirme semineri verdi.

Seminere katılan öğrenciler, trafikte güvenli davranışlar, yaya ve araç trafiğinde dikkat edilmesi gereken kurallar, trafik işaretleri ve yaya geçidi kullanımı gibi konularda bilinçlendirildi.

Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı trafik şube amiri İsmet Emre Ağyar, seminerde yaptığı konuşmada öğrencilere trafik kurallarının önemini vurgulayarak, hem yaya hem de sürücü olarak trafik güvenliğine katkıda bulunmalarının hayati önem taşıdığını belirtti.

Ayrıca, motosikletlerde kask, diğer araçlarda emniyet kemerinin kullanımının zorunluluğu, hız sınırlarına uyma ve telefon kullanımının riskleri gibi konularda detaylı bilgiler verildi. Seminerde trafik ekipleri öğrencilerin merak ettiği soruları cevapladı.