en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Orhangazili genç aşçılardan İstanbul Gastronomi Festivalinde büyük başarı!

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen ve dünya mutfak sanatlarının kalbinin attığı 22. Uluslararası İstanbul Gastronomi Festivali, bu yıl da genç yeteneklerin kıyasıya mücadelesine sahne oldu. 19 Aralık Cuma günü gerçekleştirilen yarışmalara katılan Bursa’nın Orhangazi ilçesinde ki Erenler Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, sergilediği performansla organizasyona damga vurdu.

mostbet mostbet sekabet mostbet mostbet

Tüm Aşçılar ve Pastacılar Konfederasyonu (TAŞFED) tarafından organize edilen ve
Yarışmaya 3 ayrı kategoride, toplam 6 öğrenci ile katılım sağlayan Erenler MTAL, gönderdiği her öğrencinin madalya almasıyla yüzde yüzlük bir başarı oranı yakaladı. genç Orhangazili şef adayları,  özgünlük, teknik uygulama ve lezzet kriterlerinde uluslararası jüriden tam not aldı.
Okulun gastronomi bölümü öğrencileri yarışmada üstün başarı göstererek  Tatlı Tabağı Kategorisinde,  üstün sunum ve lezzet performansıyla 2 Altın Madalya,  Makarna Tabağı Kategorisinde  Teknik becerilerin ön plana çıktığı bu dalda 1 Altın ve 1 Gümüş Madalya ve  Ana Yemek Tabağı Kategorisi Zorlu rakipler arasından sıyrılarak  2 Bronz Madalya kazanıldı.