Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazili Gençlerden Alinur Aktaş Ve Bekir Aydın’a Coşkulu Karşılama

Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş seçim çalışmaları kapsamında geldiği Orhangazi’de beraberindeki belediye başkanı Bekir Aydın, AK Parti ilçe başkanı Gökhan Ulusu ve MHP ilçe başkanı Halil Bozoğlu ile birlikte Orhangazili gençlerle bir araya geldi.

Bursa büyükşehir belediye başkanı

Geçtiğimiz gün geldiği Orhangazi’de gün boyu kalan ve çeşitli programlara katılan Bursa büyükşehir belediye başkanı Alinur Aktaş son olarak Nadır piknik alanında bulunan Osmanlı çay bahçesinde çok sayıda Orhangazili gencin misafiri oldu.

Alana geldiği esnada gençlerin ellerinde yanan meşaleler ile karşılanan Alinur Aktaş ve Bekir Aydın uzun süre gençler ile sohbet etti.

Özellikle Bursa’da bu güne dek gençlere yönelik yapılan farklı alanlarda ki destekler ve verilen burslar hakkında bilgilendirme yapan Aktaş seçimlerden sonraki süreçte de Bursalı gençler için daha çok adım atılacağını ifade etti.

Katılımcılara çeşitli ikramlarında yapıldığı, gençler tarafından şarkıların söylendiği ve Orhangazili çok sayıda gencin katıldığı programda, gençler tarafından Alinur Aktaş’a bir çok konu hakkında sorular soruldu.