Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Orhangazili pizzacıdan örnek çalışma! ‘Son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri pişirip sokak hayvanlarına dağıtıyor’

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde faaliyet gösteren bir pizza işletmesi, son kullanma tarihi yaklaşan ürünleri fırında pide şeklinde pişirerek sokak hayvanlarına dağıtıyor. Ürünleri çöpe atmak yerine can dostları ile paylaşan firmanın yaptığı bu çalışma gönülleri ısıtırken, diğer işletmelerede örnek teşkil ediyor.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde faaliyet

Orhangazi’nin tanınmış esnaflarından Oğuzhan Demirhan, işlettiği pizza firmasında son kullanma tarihi gelmiş ürünleri değerlendirmek isterken aklına sokak hayvanları geldi.

Gıda ürünü olduğu için son kullanma tarihi kısa sürede gelen ürünleri çöpe dökmek istemeyen Demirhan, bunları özenle fırında pişirdikten sonra sıcak bir şekilde  Orhangazi’nin farklı noktalarında bulunan  sokak hayvanlarına götürüyor.

Yaklaşan kış ile birlikte yiyecek bulmakta zorluk çekecek olan sokak hayvanları için yaptığı bu çalışmanın önemine dikkat çeken Oğuzhan Demirhan, ilçemizde çok fazla gıda işletmesi ve lokanta var eminim hepsinde son kullanma tarihi yaklaşan ürünler olabiliyordur, belki onlar farklı şekilde değerlendiriyor ama bence en mantıklısı sokak hayvanlarına dağıtmak ve inanın onların verdiğimiz yiyecekleri gördüklerinde yaşadığı mutluluk görülmeye değer’ dedi.