Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’nun başkanlık ettiği toplantıya, Belediye Başkanı Bekir Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Ümit Güner, İlçe Jandarma Komutanı Selim Kurtoğlu, İlçe Emniyet ve Jandarma Komutanlığının Trafik Amiri ile Zabıta Birimi yetkilileri katıldı.
Toplantıda, ilçedeki trafik akışının düzenlenmesi, yaya ve sürücü güvenliğinin artırılması, trafik işaret ve levhalarının durumu, okul çevrelerindeki trafik önlemleri ve kazaların önlenmesine yönelik çalışmalar gibi konular üzerinde duruldu
Katılımcılar, ilçedeki trafik sorunlarına yönelik çözüm önerilerini paylaştı ve yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Kaymakam Karamehmetoğlu, toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, ilçedeki trafik güvenliğinin en üst düzeyde sağlanması için ilgili kurumlarla işbirliği içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti. Alınan kararların en kısa sürede hayata geçirilmesi için gerekli adımların atılacağını vurguladı.