Yapılacak çalışmalar ile vatandaşların inşaat süreci boyunca ulaşım hizmetlerinden kesintisiz faydalanabilmesi için mevcut alanda geçici peronlar oluşturulacak.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Orhangazi İlçe Başkanı Berna İl, terminal bölgesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek süreci yakından takip ettiklerini belirtti.
İl, yaptığı açıklamada, “İlçe örgütümüz, hemşehrilerimizin ulaşım hizmetlerinden daha verimli yararlanabilmesi adına yürütülen bu sürecin her aşamasını dikkatle izlemeye devam edecektir” ifadelerini kullandı. Berna İl ayrıca, Orhangazi’nin ihtiyaç duyduğu modern ulaşım yatırımlarının hayata geçirilmesi sürecinde halkın yanında olmaya ve kamuoyunu düzenli olarak bilgilendirmeye devam edeceklerini vurguladı.