Sendikaya bağlı yaklaşık 650 üye çalışanın bulunduğu Faurecia Polifleks fabrika yetkilileri ile işçi tarafı olan Petrol – İŞ sendikası yöneticileri arasında toplu iş sözleşmesi görüşmeleri, yapılan ilk toplantı ile başlamış oldu.
Sendikanın genel merkez yöneticileri, Bursa şube başkanı Erhan Yakışan ve işyeri temsilcilerinin hazır bulunduğu ilk toplantıda taraflar yeni sözleşme için tekliflerini birbirlerine sundu.
Petrol – İŞ sendikasının genel merkezinde yapılan ilk toplantı ile görüşmeler başlarken, süreç hakkında açıklama yapan Bursa şube başkanı Erhan Yakışan, ‘toplu iş sözleşmesi görüşmelerinin Petrol İş Sendikası üyelerine, Faurecia işyerine ve tüm örgüt için hayırlı olsun’ diyerek görüşmelerin işçilerin istekleri doğrultusunda sonuçlanması için gereken mücadeleyi vereceklerini ifade etti.