Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Saadet Partisinden Dev Kudüs Mitingine Davet

Saadet Partisi Orhangazi ilçe

Saadet Partisi Orhangazi ilçe başkanlığı pazar günü İstanbul’da yapılacak olan büyük kudüs mitingine katılım için çağrıda bulundu.

İlçe başanlığı tarafından yapılan açıklamada “Bugün Kudüs’ü müdafaa edemezsek yarın Diyarbakır’ı Konya’yı İstanbul’da müdafaa etmekte aciz kalırız.”vurgusu yapılırken
“ABD başkanı Trump, Filistin meselesinde insanlığın gözünün içine baka baka yüzyılın anlaşması diyerek yüzyılın rezilliğini imzaladı. Bu anlaşmayla beraber BOP ve Arzı Mev’ud projelerinin gerçekleştirilmesi için büyük çaba sarf ediliyor. Ancak bedeli ne olursa olsun Müslümanca yaşamanın haysiyetine talip olanların bu projenin sonuna kadar karşısında olduklarına inancımız tamdır.
Bugün kudüs için Mescid-i Aksa için bütün kimliklerden sıyrılıp tek bir yürek olma günüdür. Bütün siyasi partileri, hemşehri derneklerini, sivil toplum kuruluşlarını bütün hemşehrilerimizi bu Büyük Kudüs Mitingine davet ediyoruz.”
İstanbul Yenikapı Meydanı nda yapılacak miting için araçlarımız 9 Şubat pazar günü saat 10:30 da ilçemiz Cumhuriyet Alanından hareket edecektir.ifadeleri kullanıldı.

ResimLink - Resim Yükle