Milli savunma bakanlığından yapılan son dakika açıklamasında suriye idlip’te devam eden bahar kalkanı operasyonunda 2 askerimiz şehit olurken 3 askerimiz ise yaralandı.
Bahar Kalkanı bölgesinde bulunan unsurlarımıza Rejimin açtığı ateş sonucu 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 3 kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Bölgede tespit edilen Rejim hedefleri derhal ateş altına alınmış ve alınmaya devam edilmektedir.
Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, TSK ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimiz için de acil şifalar dileriz. Şehitlerimizin kanını hiçbir zaman yerde bırakmadık, bundan sonra da bırakılmayacaktır.ifadeleri kullanıldı