Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Talebe yetişemiyorlar, Bursa ve ilçelerinde bayram öncesi kiralık araç kalmadı

Bursa’da kurban bayramı tatilinde toplu taşımayı tercih etmeyip ulaşım için kiralık araç tercih eden vatandaşlar, her bayram öncesinde olduğu gibi Kurban bayramı öncesinde de fiyatları günlük 1,500 TL ile 4 bin TL arasında değişen  kiralık otomobillere yoğun bir şekilde rağbet gösterdi. Durum böyle olunca Bursa ve ilçelerinde  kiralık araçlar kısa sürede tükendi. 

Bursa'da kurban bayramı tatilinde

Kurban Bayramı tatili öncesi memleketlerine ve tatile gitmek için yola çıkmak isteyen ve toplu taşıma araçlarını tercih etmeyip özel araç tercih eden vatandaşlar, bayram öncesinde araç kiralama firmalarına koştu. Durum böyle olunca Bursa’da  araç kiralama şirketlerinde bayram öncesinde başlayan yoğunluk yerini bu günlerde telefon trafiğine bıraktı.

Çünkü Bursa ve ilçelerinde faaliyet gösteren araç kiralama şirketlerinde bugün itibariyle başlayan tatil için yola çıkacakların yoğun rağbet göstermesiyle araçlar günler öncesinden tükendi.

Oto Kiralama ofisine araç kiralamak için gelen vatandaşları geri çevirdiklerini söyleyen Dadaş oto kiralama firm yetkilisi Burak Balkuş,  ‘ her bayram olduğu gibi Kurban bayramına sayılı günler kala toplu taşımayı tercih etmeyip, daha uygun olacağını düşünen vatandaşlar erkenden rezarvasyon yaptırdı ve bayrama sayılı günler kala araçlarımızı bitirdik, duyduğuma göre Bursa ile ilçelerinde de kiralık araç işi yapan diğer firmalarda da durum aynıymış, herkese kazasız belasız bir yolculuk diliyoruz” dedi.