Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Trafikten Men Edilen Motosikletler Otoparklarda Çürüyor!

Türkiye’de artan kaza sayıları

Türkiye’de artan kaza sayıları sonrasında denetimlerine sıklık getiren trafik polisleri özellikle motosikletler üzerinde yapmış olduğu uygulamalar da motorunu tescil ettirmemiş, plakasız, icralık, evrak eksikliği olan motosikletleri bağlayıp otoparklara çektirmesi ardından motosiklet sahiplerinin araçlarını almak için uğraşmaması otoparkçıları isyan istanbul escort ettirdi.

Orhangazi’de yaklaşık 15 yıldır hizmet veren Metinoğlu Otopark işletmecileri otoparkçıların en büyük sıkıntısını dile getirerek “Orhangazi’de otoparkçılar trafikten men edilen motosiklet ve otomobiller günlük haftalık sıralara göre sırasıyla otoparklarına çeker ve maalesef çekilme sonrasında araçların sahipleri tarafından takibi yapılmadığı veya kurumlarda çözüme varılamadığı için motosiklet ve arabalar otoparkta çürümeye terk edilir” dedi.

Otopark ta 12 yıldır motosiklet sahibini bekliyor

Otoparkçıların belirli sorunlar üzerine çözüm istediklerini belirten Orhangazi Metin otopark işletmecileri 12 yıl önce otoparklarına evrakları eksik olduğu için bir motosikletin trafikten men edildiğini idari birimlerden de motosikletini kurtaramadığı belirten işletmeciler motosiklet sahibi motosikletini otoparkta çürümeye bıraktığını söyledi.

“ Men edilen Araçların satışları bizlere verilsin”

Otoparklarında yaklaşık 300’e yakın motosiklet ve 100 e yakında arabaların bağlı olduklarını söyleyen Metinoğlu işletmecileri” icradan evrak eksikliğinden, ya da araçlarını tescillendirmeyen kişilerin araçlarını hangi kurum bağladıysa çözümünü aylar sonrasına değil de birkaç güne bıraksa bizler için daha iyi olacak. Burada durdukça otopark ücreti yükselmektedir.  Vatandaşlar bundan dolayı da araçlarını alma zamanlarını sürekli ertelemek zorunda kalıyor. Eğer bir çözüme kavuşturulamıyorsa kurum satışını bize versin açık arttırmayla biz satışa sunalım sonrasında satış sürecinde kimlerin hakkı varsa paylarını verelim” dedi.

Vatandaşların araçlarını bu şekilde otoparklarda bırakması otoparkçıların işlerini zorlaştırdığını belirten Metinoğlu Otopark işletmecileri, otoparklarda araçları olan kişilerin araçlarını alması için çağrıda bulunarak araçlarının otoparklarda kaldığı süre içerisinde yazılan fiyat tutarlarından korkmamaları gerektiğini fiyatlarda tenzilat yapacaklarını söyledi.