Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tüfekle Yaralama Olayında Yakalanan 2 Kişi Cezaevine Gönderildi!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde bir şahısı aracından indiği esnada yanına geldikleri araç içinden tüfekle yaralayan ve olay yerinden kaçtıktan 3 gün sonra yakalanan şahıs ve yanındaki bir kişi  Orhangazi adliyesinde çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Olay Orhangazi ilçesinde geçtiğimiz Cuma günü meydana gelmişti, edinilen bilgilere göre daha öncesinde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki kişiden Mustafa S. Hürriyet mahallesinde aracını park edip aşağı indiği esnada, onu arkasından başka bir araç ile takip eden 47 yaşındaki  İ.T tarafından  ayağından  tüfekle vurulmuştu.

Kanlar içinde yerde kalan Mustafa S. ağır yaralı olarak Orhangazi devlet hastanesi acil servisine sevk edilirken, saldırıyı yapan  İ.T ve yanında bulunan B.K araçla uzaklaşmışlardı.

Olayın ardından geniş çaplı soruşturma başlatan Orhangazi ilçe emniyet müdürlüğü ekipleri, iki şahısı 3 gün sonra Narlıca mahallesi yakınlarında bir bağ evinde yakalamıştı.

Bugün ise  emniyetteki işlemlerinin ardından Orhangazi adliyesinde hakim karşısına çıkarılan, iki şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi.