Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turgay Durmuş’tan İptal Kararı Sonrası Sert Açıklama ” Corona Virüs Zengine Bulaşmıyormuş Çok Yazık”

Orhangazi esnaf ve sanatkarlar

Orhangazi esnaf ve sanatkarlar odası başkanı Trugay Durmuş Valilik tarafından alınan kasap, manav, şarküteri ve yufkacıların 09:00 ve 14:00 saatleri arasında faaliyet göstereceği kararın iptal edilmesi sonucu küçük esnaf mağdur oldu diyerek adeta isyan etti.

Turgay durmuş açıklamasında :

ESNAFSANATKARLARIN VE ORHANGAZİ HALKIMIZIN DİKKATİNE…..
KORONA DENEN VİRÜS ZENGINLERIN ISLETTIGI ULUSAL MARKETLERIN ..KASAP…MANAV ….TAVUK……YUFKA.. VE ŞARKÜTERI REYONLARINA UĞRAMIYORMUŞ…… HALKIMIZA FAYDALI OLAN ESNAF DÜKKÂNLARINDA GÖRÜNÜYORMUŞ…. BU KARARI ALAN YETKİLİLERİN ..BU MUBAREK RAMAZAN ARIFESINDE VICDANLARI RAHATMI
BU GUN KAYMAKAMLIGIMIZCA HIFZISIHHA KURULUNDA ALIN KARRARDA.manavlar..kasaplar.yufkacilar.sakuteriler.23.ve24. nisan 2020 …saat sabah 9.00acilacak oyleden sonra 14.00 itibariyle kapanacakti ama HANGİ KOTU ZİHNİYET HEM ESNAFIMIZI HEMDE VATANDAŞIMIZI MADUR BIRAKILMASINA YARDIMCI OLMUSTUR…. BU SAATEN SONRA GENELGE GÖNDEREN YETKILILER…HIC SORUYORLARMI MANAV 4 GUN KAPALI BUGUNDEN TEMIN ETTIGI MALI ATACAK SORUMLUSU YOK YUFKACI MALINI HAZIRLADI…4 GUN KAPALI NE OLACAK DEYEN YOK KASAP HAYVANINI KESTI NE OLACAK … YAZIK DEGILMI BU INSANLARIN EMEĞİNE…. SON SOZUMUZ KORANA VİRÜS..ZENGINE BULASMIYORMUSÇOK YAZIK ÇOK.ifadelerini kullandı.

ResimLink - Resim Yükle