Yalova İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü titiz çalışmalar neticesinde., yapılan istihbari çalışmalar sonucu kesinleşmiş hapis cezaları nedeniyle aranan A.G.G. ve H.K. adlı şahısların Çiftlikköy ilçesinde bulundukları tespit edildi.
Elde edilen bilgileri değerlendiren Çiftlikköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, art arda operasyonlar düzenledi:
10 Kasım 2025 tarihinde düzenlenen ilk operasyonda, “Banka veya Kredi Kartlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.G.G. adlı şahıs yakalandı.
11 Kasım 2025 tarihinde düzenlenen ikinci operasyonda ise, “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak veya Sağlamak” suçundan 8 yıl 4 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.K. adlı şahıs yakalandı.
Cezaevine Gönderildiler
Yakalanan A.G.G. ve H.K., jandarmadaki yasal işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildikleri adli makamlarca tutuklandı. Hükümlüler, cezalarının infazı için Kocaeli 1 Nolu T Tipi Ceza İnfaz Kurumu’na teslim edildi.
Yalova Valiliği koordinesinde yürütülen operasyonlarla ilgili olarak, Yalova İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamalarını sağlamak maksadıyla, bütün suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceğini bir kez daha vurguladı.

