Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-120x600

Yeni spor salonu Gençlik ve spor bakanlığı’na devredilecek!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Gençlik ve spor bakanlığı bütçesi ile  Orhangazi belediyesi tarafından inşa edilen ve geçtiğimiz Mart ayında açılış töreni yapılan yeni spor salonu,  Orhangazi belediye meclisinde alınan karar ile Gençlik ve spor bakanlığına devredilmesi görüşüldü. CHP meclis üyeleri tarafından ise  ‘neden devrediyoruz?’ sorusuna Bekir Aydın ; ‘Su, elektrik ve doğalgaz gibi giderlerinden dolayı’ cevabı verdi. Devir kararı henüz alınmaz iken yine CHP’nin talebi ile önümüzdeki mecliste karara bağlanması için plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi. 

Bursa'nın Orhangazi ilçesinde Gençlik

Orhangazi Belediye Meclisi’nin Bekir Aydın başkanlığında gerçekleştirilen Ekim Ayı toplantısında, 2025 yılı bütçesi de gündeme alındı. Orhangazi Belediyesi’nin 2025 yılı için tahmini bütçesi 799 milyon TL olarak belirlendi ve bu bütçe, Plan ve Bütçe Komisyonu’na havale edildi. Aynı zamanda 2025 yılı Bütçe Gelir Gider tarifeleri de komisyona gönderilerek görüşülmek üzere hazırlık yapıldı.

Mecliste görüşülen kararların biride, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından karşılanan bütçe ile yapılan Hamzalı yolu üzeri Fen Lisesi yanındaki kapalı spor salonunun devredilmesi oldu.

Geçtiğimiz Mart ayında yapılan açılış töreni ile hizmete alınan ve Orhangazi belediyesi bünyesinde bulunan yeni spor salonu için mecliste Gençlik ve spor bakanlığı’na devredilmesi konusu görüşüldü.

CHP’li meclis üyesi Mustafa Arslan’ın ‘spor salonunu neden devrediyoruz?’  sorusuna, Orhangazi belediye başkanı Aydın, giderlerinden dolayı olduğunun cevabını verdi.

Bunun üzerine devir kararı gelecek mecliste karara bağlanması adına CHP’li meclis üyelerinin talebi ile plan ve bütçe komisyonuna sevk edildi.