Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Yeniden Refah Partisinin Orhangazi adayı Mustafa Kaya’mı?

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Ak Partinin belediye başkanlığına aday adayı olan ancak parti tarafından aday olarak gösterilmeyen Musfafa Kaya’ya Yeniden Refah Partisi’nden teklif geldiği öğrenildi. Mustafa Kaya’nın ise teklifi AK Parti’den ayrılmak gibi bir düşüncesi olmadığını belirterek, geri çevirdiği ortaya çıktı.

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde Ak

Yerel seçim çalışmaları tüm siyasi partilerde hızlanırken, Bursa’da AK Parti’den Orhangazi Belediye başkan aday adayı olan Mustafa Kaya’ya  henüz adayını açıklamayan Yeniden Refah Partisi’nden Orhangazi Belediye Başkan adaylığı teklifi geldiği ortaya çıktı.

Mustafa Kaya; Partimden ve davamdan ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok.

AK Parti’de daha önce Orhangazi ilçe başkanlığı da yapan ve son olarak 31 Mart yerel seçimleri için de Orhangazi Belediye başkan aday adayı olan Mustafa Kaya, AK Parti tarafından aday gösterilmemişti.

AK Partili isimle iki kez irtibata geçen Yeniden Refah Partisi üst yönetimi kendisini partilerinden Orhangazi Belediye Başkan adayı göstermek istediklerini teklif etti. Mustafa Kaya iki görüşmede de teklife olumsuz yanıt verdiği öğrenildi. Mustafa Kaya, YRP’den gelen adaylık teklifini nezaketle geri çevirdiği öğrenildi.