en iyi araç kaplama folyosu en iyi ppf
Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ppf kaplama şeffaf kaplama araç kaplama

Yürüyüş Yolundaki Ahşap Kulübeler Kaldırılıyor!

Bursa’nın Orhangazi ilçesinin sosyal alanlarından biri olan ve özellikle yaz döneminde binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Alis Park’ta, yürüyüş yolu üzerinde bulunan ahşap işletme kulübeleri için tahliye ve kaldırma süreci başladı.

Bursa'nın Orhangazi ilçesinin sosyal alanlarından biri olan ve özellikle yaz

Geçtiğimiz aylarda Orhangazi Belediye Meclisi’nin de gündemine gelen ve bölgedeki yürüyüş yolunun düzenlenmesi kapsamında tartışılan ahşap kuleler, bugün itibarıyla belediye ekiplerince yerinden sökülüyor.

mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet mostbet az mostbet

8 Kulübe Birden Kaldırılıyor

Park içerisindeki görsel bütünlüğü sağlamak ve yürüyüş yolunu rahatlatmak amacıyla başlatılan çalışmalarda, toplamda 8 adet ahşap işletme kulübesinin kaldırılma işlemleri devam ediyor.

Yeni İşletmeler Gelecek mi?

İşletme sahipleri ve bölge esnafının merakla beklediği “Alan yeniden kiraya verilecek mi?” sorusu ise henüz yanıt bulmuş değil.