Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Ali Mısır Ortaköy Muhtarlığına Adaylığı Açıkladı

2024 yılı Mart ayında

2024 yılı Mart ayında yapılması beklenen yerel seçimler öncesinde Lider Gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Mısır Ortaköy mahallesine muhtar adayı olduğunu açıkladı. Yaşadığı Ortaköy mahallesine ve mahalle halkının tümüne gereken hizmetin en iyisini vermek için aday olduğunu söyleyen Ali Mısır  ‘’31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde mahallem Ortaköy için Muhtar adayıyım’’ dedi.

 

Geçtiğimiz mayıs ayında yapılan genel seçimler sonrasında önümüzdeki Mart ayında yerel seçimlerin yapılması bekleniyor. Büyükşehir Belediye başkanları, İlçe belediye başkanları ve Muhtarların seçileceği seçimler öncesinde de Orhangazi’de de bazı mahallelerde muhtar adayları da belli olmaya başladı.

Orhangazi’ye bağlı Ortaköy mahallesinde de daha önceden seçimlerde aday olacağını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Lider gazetemiz imtiyaz sahibi Ali Mısır’da yaptığı bir açıklama ile yeni dönemde hizmetin en iyisini sunmak için Ortaköy muhtarlığına aday olacağını ve bunun için Ortaköy halkından destek beklediğini söyledi.

Ali Mısır adaylık açıklaması ile ilgili yaptığı açıklamada ise‘’

Doğup büyüdüğümüz Mahallemiz Ortaköy’e 2024 yerel seçimlerinde yeni dönemde iyi bir hizmet sunabilmek için adaylığımı açıklıyorum. Mahallede yaşayan biri olarak önceliğimiz tüm halkımızın ihtiyaç duyduğu hizmetin verilmesi ve  eksikliklerin giderilmiş olduğu bir Ortaköy olması için çalışmak, bu kapsamda mahallemizde yaşayan her bir vatandaşın talep ettiği sorunları ve mahallemizin tamamını ilgilendiren konuları çözmek, daha güzel bir Ortaköy yaratmak için ilgili kurum ve yöneticiler ile uyum içinde çalışarak,  halkımızın teveccüh göstermesi halinde 31 martta yapılacak seçimlerde adaylığımı şimdiden açıklıyorum ve seçim çalışmalarını sürecini başlatıyorum.

Muhtar adayı olacak diğer adaylara da şimdiden başarılar diliyorum, demokrasi şenliği içinde geçmesini beklediğimiz ve umduğumuz seçimlerde, seçimi bir başka aday da  kazansa köyümüz için hayırlı olmasını dileyip tebrik edeceğiz, bize desteklerini verecek olan mahalle halkına şimdiden teşekkür ediyorum, oylarını hak edecek bir muhtar olmak için ben aza yönetim kadromuz var gücümüz ile çalışacağız, seçimler  hepimiz için öncelikle köyümüz için hayırlı olsun’’ dedi.