Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Marmarabirlik’te Rekolte Beyan Alımları Başlıyor!

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nde yeni zeytin hasat dönemi öncesinde rekolte beyanı alımları 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak. Orhangazi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sevdi, üretim bolluğu beklenen  bu sezon üreticilerden yaklaşık 8 bin ton rekolte beyanı beklediklerini açıkladı. 

Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nde yeni zeytin hasat dönemi

Bursa’nın önemli zeytin üretim merkezlerinden Orhangazi’de yeni hasat sezonu öncesinde hazırlıklar hızlandı. Marmarabirlik Orhangazi Zeytin Tarım Satış Kooperatifi’nde 2026-2027 ürün alım dönemi öncesinde rekolte beyanı süreci 21 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Marmarabirlik Orhangazi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sevdi, bu yıl zeytinde yüksek üretim beklendiğini belirterek, kooperatif ortaklarından yaklaşık 8 bin ton civarında rekolte beyanı beklediklerini söyledi.

ZEYTİNDE REKOR ÜRETİM BEKLENTİSİ

Orhangazi’de bu yıl zeytin üretiminin geçen sezona göre önemli ölçüde artması bekleniyor. Üretimde beklenen yüksek miktarın rekolte beyanlarına da yansıması ve bu sezon verilecek toplam beyanın geçen yılın üzerine çıkması öngörülüyor.

21 Eylül’de başlayacak süreçte üreticiler, yaklaşan hasat döneminde Marmarabirlik’e teslim etmeyi planladıkları ürün miktarına ilişkin rekolte beyanında bulunacak.

SEVDİ’DEN ÜRETİCİLERE ÇAĞRI! “TESLİM EDECEĞİNİZ KADAR BEYAN VERİN”

Marmarabirlik Orhangazi Kooperatifi Başkanı Hüseyin Sevdi de beyan süreci öncesinde üreticilere uyarıda bulunarak,  ortakların rekolte beyanında bulunurken gerçekçi hareket etmeleri gerektiğine dikkat çekti ve hasat döneminde Marmarabirlik’e teslim edebilecekleri ürün miktarı kadar rekolte beyanında bulunmalarını istedi.

21 Eylül Pazartesi günü başlayacak rekolte beyanı süreciyle birlikte Orhangazi’de yeni zeytin sezonunun da ilk önemli adımı atılmış olacak.