Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Cenazeler karıştı! Muş’a gönderilmesi gereken cenaze Bursa’ya, Bursa’ya gelmesi gereken Erzurum’a!

3 kişinin cenazesi havalimanında

3 kişinin cenazesi havalimanında karıştırıldı, farklı illere gönderildi. Tabutları açan aileler ise yaşanan durum karşısında şoke oldu.

Mersin’de kronik hastalıkları nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 2 çocuk babası Ekrem Benkli’nin cenazesi Erzurum’a götürülmek üzere Adana’da hava limanına teslim edildi.

Burada yapılan barkotlama hatası nedeniyle Benkli’nin cenazesi ile Muş ve Bursa’ya getirilecek 2 cenaze karıştı. Muş’a gönderilmesi gereken cenaze Bursa’ya, Bursa’ya gelmesi gereken Erzurum’a, Erzurum’a gelmesi gereken de Muş’a gönderildi.

Benkli ailesi cenazelerini Erzurum Hava Limanı’ndan alarak yıkanıp defin edilmek üzere Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ne götürdü. Tabutu açan yakınları, karşılarında Ekrem Benkli yerine farklı bir kişiyi görünce şaşkınlık yaşadı. Şoke olan aile, yetkilileri arayarak durumu bildirdi ve yapılan yanlışlığı ortaya çıkardı. Yetkililerin devreye girmesi ile diğer ailelerle irtibata geçilip cenazelerin doğru adreslere gönderilmesi sağlandı.

Muş’a gönderilen Ekrem Benkli’nin cenazesi kara yolu ile Erzurum’a, Erzurum’daki cenaze uçakla Bursa’ya, Bursa’daki de yine uçakla Muş’a gönderildi.