Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
thumbnail-160x600px

Belediye Beyaz Masa Ekiplerinden Hastanede Yatan Hastalara Moral Ziyareti

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa ekipleri, toplumun farklı kesimlerine destek olma çalışmaları kapsamında  Orhangazi Devlet Hastanesinde  tedavi gören hastalara ziyaret gerçekleştirdi. Yapılan ziyaretlerde  yatan hastaları tek tek gezen ekipler hastaların ihtiyaçları ile ilgilenip  belediye Başkanı Bekir Aydın’ın geçmiş olsun dileklerini ileterek gül hediye etti.

Orhangazi Belediyesi Beyaz Masa, Genç ve dinamik Belediye çalışanlarından oluşan bir ekip olarak tanınıyor. Toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen ekipler, hastaları ziyaret ederek onlara moral vermenin yanı sıra taleplerini kayıt altına aldı. Ziyaret sırasında hastalarla birebir İlgilenerek Başkan Aydın’ın selamlarını götüren Beyaz Masa ekipleri, acil şifa dileklerini İletti. Genç ekipler hasta vatandaşlara Gül hediye ederek yüzlerini güldürdü.

Beyaz Masa ekipleri, bu ziyaretin yanı sıra Orhangazi’nin dört bir yanını gezip vatandaşlarla buluşmayı sürdürüyor. Toplumla iç içe olan ekipler, ilerleyen günlerde de benzer çalışmalarına devam edecek.